2% pentru singura biserică cu hramul „Sf. Maxim Mărturisitorul”

27 Ianuarie 2016 / Știri din parohie

Completarea formularului durează doar 2 minute şi ai satisfacţia că te alături astfel unui proiect duhovnicesc deosebit, fără să te coste ceva. Statul oferă contribuabililor săi posibilitatea de a decide unde să meargă până la 3,5% din impozitul deja plătit.

Iată ce ai de făcut:

Pasul 1:

Dacă ai doar venituri din salarii sau alte surse, completează Formularul 230. Nu este necesară specificarea sumei (instituţia fiscală o va calcula şi o va vira conform legii) şi nici ataşarea Fişei Fiscale.

Pasul 2:

Trimite formularul completat pe adresa noastră până la data de 20 Mai 2021 şi noi vom depune formularul tău la Administraţia Financiară de domiciliu pâna la data de 25 Mai 2021.

Adresa noastră:

Parohia Munteni-Copou, Iaşi, Aleea M. Sadoveanu nr. 46, 700489.

Poţi depune şi personal formularul sau trimite prin Poştă cu Scrisoare Recomandată (Confirmare de Primire) la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu până la 25 Mai 2021, informându-ne și pe noi despre acest lucru.

Dacă ești dintr-un alt județ decât Iașul, poți depune această declarație doar la sediul Administrației financiare din județul tău, sau o putem face și noi și noi, trimițând prin poștă formularul tău completat.

Pasul 3:

Îndeamnă şi alţi oameni din jurul tău să facă acelaşi lucru! În situaţia în care strângi mai multe formulare de la colegi sau prieteni care redirecţionează până la 3,5% din Impozitul pe Venit către Parohia Munteni-Copou, te rugăm să ne contactezi la numerele  0721.944.763 , 0733922277 sau la adresa de email dragos.bahrim@gmail.com  şi vom stabili împreună cum anume vom colecta şi trimite către Administraţia Financiară Formularele.

Vedeți și fișierele atașate

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular